Instructieavond

Zoals we eerder aangaven bij de aankondiging van de Dockumer Granaet Rally volgt er nog een instructieavond voor de rallyrijders. Op 8 mei speelt Ajax de return in Amsterdam, van de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Met andere woorden geen goede datum voor onze instructieavond. We hebben op veler verzoek deze avond verplaatst naar dinsdag 14 mei om 20.00 uur bij Brouwerij Dockum, waarbij we de liefhebbers graag een glas bier aanbieden, uiteraard is er ook koffie en fris.

Brouwerij Dockum
Hogedijken 20
9101 WV Dokkum

Deze avond is bedoeld voor zowel de beginnende als gevorderde rijders in zowel de tour-en sportklasse.
De verschillende vormen van routeaanwijzingen, bol-pijl (tour), grensbenadering, kortste route, aanwijzingen, bebording etc. komen aan de orde. Alsmede de tijdsregistratie/puntentelling. Voor deze uitleg hebben we Arthur Denzler, een zeer ervaren rallyrijder uitgenodigd.
Hij zal ons aan de hand van voorbeelden meenemen in deze wereld. Arthur zet ook voor ons deze rally uit en zal het menigeen lastig maken tijdens deze rally. Zelf heeft hij vele rally’s gereden en waaronder de Tulpenrally en is nu nog actief hierin.
Enige info is te vinden op zijn site www.denzler.nl.

Kom je deze avond, graag een aanmelding via onderstaand formulier of via e-mail: info@dockumergranaetrally.nl

Aanmelden instructieavond